Torpesun féregtelenites, Afrikai fehér hasú törpesün - Kisemlős fajok


Afrikai fehérhasú törpesün

Az afrikai fehérhasú számos színváltozatban fordul elő, hátuk lehet foltozott, fülük kisebb, mint az egyiptomi füles sünöknek. Hasonlóan az európai sünhöz ő is éjszakai vadász, elsősorban rovarevő.

Afrikai Fehérhasú Törpesün - Nász párzás előtt- Kimberly és Samu 2012. november 6.

Természetes élőhelyén a hőmérséklet ritkán esik 20 °C alá, ennek megfelelően a hazai telet csak fűtött körülmények között viseli el. Elhelyezés: A torpesun féregtelenites a sünit olyan helyre kell elhelyezni, mely nyugodt, mentes a huzattól és a közvetlen napfénytől.

Afrikai fehérhasú törpesün

Az optimális hőmérséklet a fok. Általában 0,5 m2-es alapterületű lakhelyre van szüksége, torpesun féregtelenites minél nagyobb, annál jobb.

helminthiasis tünetei és kezelése csipeszes és kerekférgek kezelése

Ha kisebb alapterületű lakhellyel kell beérniük, akkor érdemes emelettel, futókerékkel gondoskodjunk róla, hogy elég lehetősége torpesun féregtelenites a mozgásra. Táplálás: Természetes környezetükben rovarokat: lárvákat, petéket, kifejlett rovarokat, madarak tojásait, fiókáit, kisebb emlősöket fogyasztanak.

  1. Milyen férgek történnek
  2. Elsősorban kis szemű, magas fehérjetartalmú, színezékmentes macska vagy kutyatápot adjunk a süniknek.
  3. Törpesün eladó | Afrikai Fehérhasú Sün | Süntenyészet | Varjúvölgyi
  4. Féreg allergiája a gyógyszerre

A házi kedvencként tartott törpesün esetében fontos, hogy a táplálékuk változatos legyen, magas fehérje és alacsony zsírtartalmú, minél torpesun féregtelenites utánozva a természetes táplálkozást. A törpesün táplálásának alapja a prémium minőségű macska vagy kistestű kutya száraztáp kis szemcseméretű és az élőeleség. Kóstoltassunk meg bátran többféle eledelt a süninvel, rá fogunk jönni, hogy minden süninek más az ízlése.

… gondozása

Sőt, az idő változtathat is az ízlésén. A hízásra hajlamos süniknél érdemes light tápot választani és esténként adagoljuk ki a napi adagját evőkanál.

torpesun féregtelenites

Torpesun féregtelenites a süni nem túlsúlyos, akkor a táp állandóan ott giardiasis nhs uk előtte a tálkában.

A kiegészítő eleséget este érdemes a számára odaadni, egy sünire nagyjából két teáskanálnyi mennyiséget számolva.

torpesun féregtelenites hogyan lehet maratni a pinworms- et

A maradékot reggel vegyük ki és dobjuk ki. A vitaminok miatt érdemes időnként kis mennyiségben, reszelve vagy apróra vágva gyümölcsöt belekeverni az eledelükbe. Mindig legyen elegendő friss vize, lehetőleg önitatóban.

Eladó, elvihető, foglalható törpesünik

Ajánlott a ml-es méret, ez akár egy hét végére is elegendő mennyiség. Az eleséget tegyük nehéz tálkába, nehogy a sün kiborítsa. Ajánlott száraztáp márka például a Royal Canin. Igaz, ez a drágább kategóriába tartozik, de a sünik nagyon keveset torpesun féregtelenites, nem érdemes spórolni rajta.

Konzerv eledelek torpesun féregtelenites is figyeljünk oda a minőségre.

Tenyészetünk bemutatkozás a Duna TV-ben!

A hústartalomra, fehérje-zsír megoszlásra, illetve, hogy minél kevesebb adalékanyagot tartalmazzon. Kiegészítésként a Vitakraft Süntápot is adhatjuk, de nem főeleségként! Az élő eleség nagyon fontos a törpesün számára! Adhatunk lisztkukacot, gyászbogárlárvát, tücsköt, szopós egeret. Egy-egy termék rendkívül hosszú időre elegendő, mert csak cseppet kell belőlük alkalmanként használni Féregtelenítés: A süniket javasolt három havonta féregteleníteni.

Ezt a Pfizer cég Stronghold nevű féreghajtó és élősködő mentesítő készítményével végezhetjük. Ebből egy cseppet kell cseppenteni a süni bőrére. Húzzuk szét torpesun féregtelenites tüskéket a fején a választéknál, és torpesun féregtelenites cseppentsünk!

Testhossza 12 — 23 centiméter, kifejlett tömege gramm.

Ajánlott bejegyzések

Maximális élettartama fogságban év. A sün tartáshoz szükséges felszereléseket megtekintheti a webshop -ban. About the Author: Sipos Csilla Ajánlott bejegyzések.