Paraziták társállatokban, Parazitológia és parazita ökológia


Termékeinek segítségével paraziták társállatokban Ceva is harcol paraziták társállatokban betegségek terjedése ellen, amelyek kórokozói vadon élő vagy háziállatok közvetítésével fertőzhetik az embert.

Olvass tovább Mitől alakul ki a macskaszőr-allergia? A macskákat gyakran vádolják allergia okozásával.

A külső élősködők, pl. Az ilyen élősködőket vektoroknak nevezzük, az általuk terjesztett betegségeket pedig vektor közvetítette betegségeknek.

Bőrgyógyászat Az innováció forrása a Ceva Csoport számára Ha csak egy területet kellene kiválasztani, amelyen a Ceva Santé Animale teljes innovációs kapacitását megmutatta, akkor az kétség kívül a társállatok területe.

A szívférgesség, Lyme borreliosis és a nyugat-nílusi láz csak három a külső élősködők által terjesztett betegségek közül. A kizárólag állatorvosoknál kapható VECTRA® termékcsalád tagjai innovatív hatóanyagainak és kiszerelésüknek köszönhetően védelmet nyújtanak a kutya és a macska legfontosabb külső élősködői ellen.

  • Mátray Árpád Hogyan kezeljük az élősködők okozta bántalmakat?
  • Manapság már 12 európai ország, köztük Magyarország elismert állatorvos és humán egészségügyi parazitológus szakembereinek a közreműködésével végzi feladatát.
  • Hogyan kezeljük az élősködők okozta bántalmakat? - Homeopátia kedvenceinknek
  • Так я и _думала_, что это рельсы для какого-то аппарата, - поддела Николь Ричарда.

VECTRA® 3D három hatóanyagot tartalmaz: egy paraziták társállatokban, gyorshatású inszekticidet, a dinotefuránt, egy akaracid-inszekticid hatóanyagot, a permethrint és egy rovarnövekedésgátlót, a pyriproxifent. Mindkét termék egy hónapos védelmet nyújt a legtöbb külső élősködő ellen.

Rákot okozhat a népszerű arckrém A társállatok testi és szellemi jólétéről, egészségéről gondoskodni nemcsak kötelesség, hanem jól felfogott érdek is: az elhanyagolt kutyák, macskák ránk is veszélyes parazitákat, kórokozókat terjeszthetnek.

Hatásspektruma széles, magában foglalja a kutya legfontosabb külső élősködőit, pl. Hatása kiterjed a bolha fejlődési alakjaira pete, lárva, báb is.

Orsóféreg, ostorféreg, galandféreg, szívféreg, bőrféreg, tűdőféreg...

A megfelelő parazitakontrollt illetően az állatorvosnak kell javaslatot tennie, hogy melyik készítményt, milyen adagban, mikor és milyen gyakorisággal kell adni ahhoz, hogy a kívánt hatást kifejthesse. A védjegy oltalom alatt álló, speciális adagoló pipetta lehetővé teszi, hogy az oldat az állat bőrére jusson, még hosszú szőrű vagy tömött szőrzetű állatok esetében is.

További információért keresse fel honlapjainkat: www.

  • Férgek betegség neve
  • Арчи и четверо людей спустились на землю.

  • Giardia meaning
  • CVS szuper vastagbél méregtelenítő felülvizsgálat
  • Giliszta elleni gyógyszer veny nelkul
  • Parazitológia (BSc) – Állatorvostudományi Egyetem

Szintén a Termékek részben.