Giardia metronidazol. metronidazole hatóanyag leírása, hatása, mellékhatásai


Trichomonas-fertőzés egy Trichomonas nevű parazita okozta fertőzés kezelésére férfiaknál és nőknél 2.

syncytial tegument platyhelminthes gyermekek helmintái és megelőzése

A metronidazol alkalmas a baktériumok okozta hüvelyfertőzés bakteriális vaginosis kezelésére 3. Giardiás fertőzés egy Giardia lambia nevű parazita okozta fertőzés okozta hasmenés 4.

giardia treatment in cats

Amőbiázis egy Entamoeba histolytica nevű parazita okozta fertőzésmely akut amőbás vérhas és amőbás májtályog formájában jelentkezik. Amőbás májtályog esetén azonban a metronidazol kezelés mellett a genny leszívása vagy drenázsa is szükséges.

Metronidazolra érzékeny egyes baktériumok okozta fertőzések, pl: hashártyagyulladás, hasüregi tályog és májtályog bőr- és lágyrész fertőzések nőgyógyászati fertőzések, pl. Tudnivalók giardia metronidazol metronidazol Supplin filmtabletta szedése előtt Ne szedje a Supplin filmtablettát ha allergiás a giardia metronidazol vagy a gyógyszer 6.

giardia metronidazol fájhat a gyomor férgek miatt

Kezelőorvosa emiatt csökkentheti a gyógyszer adagját. Ha kezelőorvosa utasítására a gyógyszert több mint 10 napig szednie kell, tartsa be a kezelőorvos által előírt laboratóriumi vizsgálatokat. A dialízis során a metronidazol távozik a szervezetből, ezért amennyiben Ön a bevételt követően dialízist kap, rögtön azután ismételten be kell vennie a Supplin filmtablettát.

a legjobb tabletták a pinworms ből