Giardia katt


Jukka-kivonatot tartalmaz.

A jukka jótékony hatásai giardia katt egészségre A Yucca schidigera növény kivonata mérsékeli az ürülék szagát azáltal, hogy megköti az ammóniát és az ürülékben található illóanyagokat. Ez a természetes növény erős antioxidáns tulajdonságokkal is rendelkezik, és támogatja az immunrendszert.

melyik gyógyszer a leghatékonyabb az élősködők számára

A természetes szaponinok javítják a belek egészségi állapotát, míg a polifenolok segítik az ízületek egészségének megőrzését. A Yucca schidigera növény számos bioaktív anyagot tartalmaz, így például szteroid szaponinokat és polifenolokat, például rezveratrolt. A jukka giardia katt szaponintartalmának köszönhető.

helminthiasis protokoll

A fitoszterolokról kimutatták, hogy az epében található koleszterinhez kötődve serkentik annak kiválasztódását a szervezetből, ezáltal csökkentik a vér koleszterinszintjét. Ennek köszönhető a jukka parazitaellenes hatása is.

giardia katt

A szaponinok az egysejtűek, például a Giardia lamblia sejthártyájában található koleszterinhez kötődve károsítják a sejthártyát, aminek következtében az egysejtű végül elpusztul. A jukkában található szaponinok giardia katt hatással is rendelkeznek, és támogatják a bélrendszer egészségét azáltal, hogy megakadályozzák a baktériumok túlzott elszaporodását.

férgek milyen tablettát

A jukkát hagyományosan az ízületek egészségének megőrzésére használták. Ennek is van giardia katt alapja, mivel a növényben található polifenolok antioxidáns hatásúak, ezért megvédik a szöveteket a szabad gyökök károsító hatásától or reactive oxygen giardia katt ROS.

giardia katt

Emellett gátolják a nukleáris faktor kappa B-t NFkBaz immunrendszert szabályozó fontos vegyületet, amely elősegíti a gyulladások kialakulását. A rezveratrol nevű antioxidáns polifenol széles körben ismert mint a vörösbor egyik alkotóeleme. A rezveratrol jelentős részben felelős a vörösbornak a szív-érrendszer egészségére giardia katt pozitív hatásáért.

korbféreg fertőzés útjának kezelése

A jukkakivonat továbbá megköti az ammóniát, amely a szervezet normális anyagcseréjének toxikus mellékterméke, így a mikroorganizmusok anyagcseréjéé is, ideértve az emberi bélrendszerben található trilliónyi baktériumot és egyéb mikrobát.