Furdoszobai fergek, A 3 leggyakoribb kártevő a lakásban - Otthon | Femina


gyógyszer minden típusú férgek számára gyermekek számára

Kategória: Állatok » Egyéb kérdések A kérdés Fekete pióca szerű, de annál sokkal kisebb 1mm-1cm hosszú állatokat találok állandóan a fürdőszobában!

Mik ezek?

gyógyszer gyermekek férgek megelőzésére, mi a helminthiasis epidemiológiája

Hogy kerülnek oda? És hogyan tudnám száműzni őket onnan?

furdoszobai fergek

Tavaly nyáron teljes fürdőszoba furdoszobai fergek volt nálunk, és kád helyett zuhanykabin lett beállítva. Azelőtt sosem találkoztam ilyen állatokkal, de a felújítás óta észrevettem h ezek furdoszobai fergek kis fekete piócához hasonlító de sokkal kisebb kb 1mm-1cm hosszú kis férgek, vagy nem is tudom hogy nevezzem őket, a zuhany kabin alsó furdoszobai fergek és a zuhany tálca közötti nagyon pici kis sávban tanyáznak Nem szeretem bántani az állatokat olyannyira h miattuk vegetáriánus is vagyokde sajnos őket nem tűröm meg ott, így hetente egyszer ki szoktam áztatni az összes zugot domestossal Viszont úgy néz ki még ez sem elég mert hétről hétre folyamatosan jönnek és szaporodnak Már nagyon unom a jelenlétüket és a pusztításukat mert persze furdoszobai fergek is őket.

Van valakinek ötlete h mik lehetnek ezek?

ajosagosszekot.hu EMBEREK TESTÉBEN ÉLTEK 😨 [ TOP 5 ] MAGYAR

És miért pont a zuhanykabin és a tálca közé szaporulnak állandóan? Volt már valaki hasonló helyzetben? Hogyan tudnám őket végleg eltüntetni onnan?

giardia stain