Féreghajto csepp


Bolhairtas a kutyaolba

A Pacsizoo  csapatával teljes erőfeszítéssel azon dolgozunk, hogy minden ügyfelünk elégedett legyen a COVID19 járvány miatt kialakult helyzet ellenére is. Igyekszünk  a beérkező megrendeléseket időben feldolgozni. Minden tőlünk telhető előkészületet megteszünk  az áruellátás folyamatos biztosítására, de féreghajto csepp függetlenül esetleges áruhiányok felléphetnek.

inni egy pirulát férgeket

A kialakult helyzetre való tekintettel kérünk mindenkit, hogy tartózkodjon a készpénzes fizetéstől! Lehetőség van előre utalásra, illetve megrendeléskor bankkártyás fizetésre is.

hogyan kell kenet venni a gyermekekben emberi belféreg

Vigyázzunk egymásra! A futárszolgálattal megrendelt küldemények kiszállítása jelenleg zavartalan és partnereink még a vállalt határidőben szállítanak, azonban a megnövekedett csomagszámok miatt nem tudjuk garantálni féreghajto csepp kiszállítási határidőt, megértésüket és türelmüket ezúton is köszönjük. Hasznos információ a futárszolgálattól: A futárok kizárólag az első nyitható ajtóig kézbesítenek!

belfereg neve giardia canis

A kézbesítés során a címzettek saját tollat használjanak az aláíráshoz, Az utánvétes csomag esetén a pontos összeget készítsék elő.