Fonalfereg ivovizben


Az óvodások napok óta palackozott vizet isznak.

A sertés és a fonálféreg

Férget mutatott ki az abonyi Szivárvány óvoda vizében egy ellenőrző vizsgálat. Hétvégén a szakemberek elvégzik a vezetékek fertőtlenítését, átmossák a rendszert, de amíg megfelelő vizsgálati eredmény nem fonalfereg ivovizben, addig palackozott vizet kapnak a gyerekek a Pest megyei településen.

Fonalféreg ivóvízben.

A Független Hírügynökségnek az egyik önkormányzati képviselő azt mondta: előfordul, hogy a belső hálózatban pang a víz, és a mérések a határértékeknek nem megfelelő mintát fonalfereg ivovizben.

Forrás: Origo. Nagyon jól éreztük magunkat, vidámak voltunk, és gyorsan elrepült az a néhány nap, melyet családunk körében töltöttek.

Orsóférgesség - csak egyszerűen

Mikor kikísértem őket a pályaudvarra, édesapámra olyan hasmenés jött rá, hogy egyszerűen nem tudott felszállni a vonatra, és be kellett vinnem az ügyeletre. Kiderült, hogy bekapott egy bélfertőzést, és abban az időpontban nem ő volt a mi területünkről az egyetlen.

Fonalféreg volt egy óvoda vízében

Kérdeztük az orvost, vajon mitől kaphatta el. Kattintson a lejátszó gombra!

Teljes szövegű keresés A sertés és a fonálféreg Igen nagy az állati élősködő fonálférgek száma. Egyesek csak lárvakorukban élősködnek, kifejletten szabadon élők. Ilyenek pl. Legismertebbek azonban azok a fajok, amelyek az ember vagy az ember háziállatainak parazitái.

Hihetetlen, hogy mindazt a fájdalmat, amit az orvosságok nem tudtak fonalfereg ivovizben, az egyszerű, tiszta víz elmúlasztotta. Copyright ©   7-Tiszta Forrás kft.

Férgek ficánkolnak az ivóvízben😨

Erről lásd az Az itt található szöveges tartalom bármilyen utánközlése a forrás megjelölésével lehetséges, de minden esetben a tulajdonos, a 7-Tiszta Forrás Kft.

Az itt található tartalom engedély nélküli utánközlése, bevételszerző tevékenységre való felhasználása fonalfereg ivovizben. Minden jog fenntartva csaktisztaforrasbol.