Fereghajto injekcio, Dectomax injekció | Zoetis HU


Az alábbi szöveg lefordítása a Google Translate automatikus szolgáltatással történt.

fereghajto injekcio paraziták kezelése Kalinyingrádban

Előfordulhat, hogy nem teljesen érthető, valamint hibákat és pontatlan információkat tartalmazhat. Szerkesztői csapatunk jelenleg azon dolgozik, hogy az összes termék adatlapját megírja és kijavítsa az Ön nyelvén.

Termékeink - Felelős Állattartás

A termékekre vonatkozó összes tartalom és információ hamarosan elérhető lesz az Ön nyelvén. Köszönjük a türelmét és a megértését.

fereghajto injekcio mint mereg paraziták

A kényelem, fereghajto injekcio spektrumú hatásosságát és széles biztonsági sávot teszi kiváló parazitaellenes termék sheep. One kis volumenű dózis hatékonyan szabályozza a belső és külső paraziták és belső élősködők juhok, amely hatással lehet az egészségügyi és a termelékenység.

Dectomax injekció

Termékleírás: IVOMEC injekció kész használható steril oldat, amely a következő összetevőket per ml: 10 mg ivermektin, 0,40 ml glicerin-formál, valamint a propilén-glikol qs fereghajto injekcio 1 ml. IVOMEC Injection formulázzuk szállít az ajánlott adag szintje pg ivermektin egy kg testtömeg birkák adva szubkután az arány 1 ml per 50 kg.

Hatóanyag: Ivermectin az első egy sor parazitaellenes szerek származó avermektin család vegyületek.

Az internetről történő információgyűjtéssel azonban óvatosan kell bánni.

Az avermektinek nagyon aktív, széles-spektrumú parazitaellenes szerek izolált fermentációs a talaj mikroorganizmus Streptomyces avermitilis. Az ajánlott adagolás módja szubkután injekció formájában. Az oldat beadható bármely szabványos automata vagy egyadagos berendezés.

Használjon steril eszközök. A laza fereghajto injekcio a váll fereghajto injekcio elfogadható oldalon.

Féregtelenítés

Ebben gyapjas juh, biztos, hogy a tű behatolt a gyapjú és a bőr átadását megelőzően az adagot. Hatásmechanizmus: Ivermektin tagja a makrociklusos lakton osztályába endectocides amely egy egyedi hatásmechanizmusa. Vegyületek az osztály kötődnek szelektíven és nagy affinitással a glutamát-függő klorid ioncsatornák előforduló gerinctelen ideg- és izomsejtekben.

fereghajto injekcio

Ez a növekedéséhez vezet a permeabilitás a sejtmembrán a klorid ionok hiperpolarizáció az ideg vagy fereghajto injekcio, bénulását és a parazita pusztulásához. Vegyületek ezen osztályának is kölcsönhatásba léphet más ligand-függő klorid csatornák, mint például azok, kapuzott a neurotranszmitter gamma-amino-vajsav GABA.

Termékeink

A biztonsági határ vegyületek esetén ez az osztály annak a ténynek tulajdonítható, hogy az emlősök nem rendelkeznek glutamát -gated klorid csatornák, pinworms elleni készítmények makrociklusos laktonok egy alacsony affinitást mutatnak az egyéb emlős ligand-függő csatornák és azok nem lépik át a vér-agy gáton.

Fereghajto injekcio 1. A kezelt birka tilos levágni fereghajto injekcio használható legalább harmincöt 35 napon belül a legújabb kezelést ezzel a gyógyszerrel; 2.

A terméket is fel lehet használni, mint a támogatás a kontroll felnőtt Ostorféreg Trichuris suis. A termék összetétele speciálisan a sertések csak. Nem szabad használni más fajok, mint a súlyos mellékhatások, beleértve a halálos kimenetelű kutyáknál is előfordulhat. Tampont septum eltávolítása előtt minden alkalommal. Használjon steril tűvel és fecskendővel.

Nem használható anyajuhok, ahol a tejet kell használni, emberi fogyasztásra. Tartsa ezt, és minden kábítószer elzárva gyermekektől Vigyázat: 1.

mely férgek rossz levegőt okoznak

Ne fereghajto injekcio intravénásan vagy izomba. Átmeneti kellemetlen észlelték egyes állatok szubkután beadást követően.

Frommectin injekció

Az alacsony előfordulási lágyrész duzzanat az injekció helyén volt megfigyelhető. Ezek a reakciók kezelés nélkül megszűntek.

fereghajto injekcio giardia quest code

Osszuk adagok nagyobb, mint 10 ml közötti injekciós helyek csökkentése alkalmanként kényelmetlenséget a helyi reakció. Különböző helyekre kell használni más parenterális termékeket.

  • Giardiasis felnőttek véleménye
  • Gyapjas juhok esetén meg kell győződni, hogy a készítmény valóban a bőr alatti területre jutott.

Juh: A subcutan injekciót követően aktivitás arra utal, fájdalom, néha intenzív, de általában átmeneti, már látott néhány sheep. Adequate elleni vakcinázást clostridium fertőzés birka recommended. Consult az állatorvos tanácsát vakcinázási program. Tárolás: Store üveg kartonban, fénytől védve.