Diszno fereghajto


A terméket is fel lehet használni, mint a támogatás a kontroll felnőtt Ostorféreg Trichuris suis.

A termék összetétele speciálisan a sertések csak. Nem szabad használni más fajok, mint a súlyos mellékhatások, beleértve a halálos kimenetelű kutyáknál is előfordulhat.

Legjobbnak értékeltek

Tampont septum eltávolítása előtt minden alkalommal. Használjon steril tűvel és fecskendővel. Kezelésekor állatcsoportok csak egy automatikus adagoló.

Létrehozva: Hazánkban a fonal- és szalagféreg-fertőzések a leggyakoribbak. A férgek által okozott betegség súlyossága rendkívüli mértékben függ a férgek számától, ezért mennyiségük csökkentésével jelentősen csökkenthetők a betegség tünetei. Féreg van a szememben!

Ii a különleges óvintézkedések A kezelését végző személyre a gyógyszert az állatoknak Ne dohányozzon, inni vagy enni diszno fereghajto termék használata közben. Használat után mosson kezet. Az ajánlott mértéke, nincs káros hatása a termékenységre vagy a vemhesség tenyészállatok észleltek. Milliliterenként 10 mg ivermectin kezelésére elegendő 33 kg testtömegű sertés.

Féregűző, féreghajtó szerek: mit kell tudni róluk?

Az alábbi adagolási táblázat: Testtömeg kg : Dózis Térfogat ml ; Dózisban Pack 8: 0,25; ml ml 0,5; ml ml 1,0; ml ml 1,5; ml ml 2,0; ml ml 3. Az injekció adható bármely szabványos automatikus vagy egyadagos vagy injekciós fecskendőt. Cserélje ki egy friss, steril tűt, miután minden 10 és 12 állat. Injekció a nedves vagy piszkos állatok nem ajánlott.

Féreghajtó

Fecskendők kell tölteni az injekciós üveg egy száraz, diszno fereghajto csapolási tű, hogy került az üvegben dugó. Injekciós üveg dugóját diszno fereghajto szabad szóba több mint 20 alkalommal. Malacokban, különösen azok, súlya alatt 16kg, melyek kevesebb, mint 0,5 ml feltüntetik a termék, az adagolási pontosság is fontos. A használata egy fecskendő, amely képes pontosan szállít lépésekben 0,1 ml ajánlott.

sarcocystis paraziták

Kezelése során a sertések kevesebb, mint 16kg Kérjen állatorvosi tanácsot felhasználását illetően 1 ml diszno fereghajto fecskendő beosztással lépésekben 0,1 ml. Ajánlott -tisztítási Program tenyészállatokat Abban az időben a kezdeményezésében parazita ellenőrzési program, fontos, hogy kezelje az összes tenyészállaton az állományban.

Miután a kezdeti kezelés használatát rendszeresen az alábbiak szerint; A kocák Kényeztesse nappal az ellés. Kényeztesse nappal az ellés.

A kanok A kanok fontos forrása a fertőzöttség rüh. Kezelés legalább évente kétszer. Érkező és transzferek.

diszno fereghajto helmint terápia uk

Kezelje az érkezés és izolálja a napig mielőtt összekeverjük a többi állomány. A fenti program egy útmutató a hatékony parazita ellenőrzés. Alternatív módon, ellenőrzés érhető el úgy, hogy a teljes állomány hat havonta.

diszno fereghajto

Megjegyzés 1 A hatékony ellenőrzés rüh, ügyelni kell arra, hogy megakadályozzák újrafertőzése expozíció a kezeletlen állatok vagy szennyezett létesítmények. Megjegyzés 2 Mivel a tetű tojás nem érintette az ivermectin és eltarthat akár három hétig kelnek, hogy az ismételt lehet szükség.

Zerofen 40 mg/g belsőleges por sertéseknek A.U.V.

Nem ellenszer már azonosították; azonban tüneti kezelés előnyös lehet. Vegyületek az osztály kötődnek szelektíven és nagy affinitással a glutamát-függő klorid diszno fereghajto, amelyek előfordulnak gerinctelen ideg- és izomsejtekben.

Gyermekek elől gondosan el kell zárni! Legfeljebb 25ºC-on, száraz, fénytől védett helyen tartandó.

Ez a növekedéséhez vezet a permeabilitás a sejtmembrán a klorid ionok hiperpolarizáció az ideg vagy izomsejt, bénulását és a parazita pusztulásához. Vegyületek ezen osztályának is kölcsönhatásba léphet más ligand-függő klorid csatornák, mint például azok, kapuzott a neurotranszmitter gamma-amino-vajsav GABA.

Magyarországon forgalmazott termékek

A diszno fereghajto határ vegyületek esetén ez az osztály annak a ténynek diszno fereghajto, hogy az emlősök nem rendelkeznek glutamát-függő klorid csatornák, diszno fereghajto makrociklusos laktonok egy alacsony affinitást mutatnak az egyéb emlős ligand függő kloridion csatornák és azok nem lépik át a vér-agy gáton.

Kiválasztás: időt és az útvonal A folyadékkromatográfiás módszer, fluoreszcens detektálással meghatározását teszi lehetővé az ivermectin maradékok szövetekben. Nincs máj maradék 6. Utáni lejárati idő első közvetlen csomagolás felbontása: 6 hónap.

hasi fájdalom kezelése férgekkel paraziták az emberi arckezelésben

Közvetlen napfénytől védve. Visszavonását követő első adagot, a termék 6 hónapon belül.

  • Szarvasmarha szalagféreg- tablettákból
  • Rendszer a test megóvására a parazitáktól
  • Pár napja vettem választási malacokat és az egyiknek eléggé ment a hasa,le is maradt a fejlődésben a többitől és nem nagyon eszik!

Dobja fel nem használt anyagot.