Almaecet féreghajto


almaecet féreghajto

Az almaecetet már nagyon régóta használják a háztartásokban, mint gyógyító szert. Már a régi egyiptomiak és görögök is használták, akárcsak Európában. Egyszerû, természetes, szûretlen alma ecet az egyik legjobb étel.

giardien bei katzen ubertragung mensch fergek az orrban

Az almaecet, mint természetes termék, gazdag a fontos almaecet féreghajto. Az almaecet értékes vitaminokat, mint az A- B1- B2- B6- C- E-vitaminokat, béta-karotint, jódot, nátriumot, kalciumot, magnéziumot, foszfort, klórt, ként, rezet, vasat, szilíciumot és fluort tartalmaz.

Pozitív hatással van az emésztésre és mint a vörösbor bioflavonoidokat és polifenolokat is tartalmaz, melyeket úgy is almaecet féreghajto mint öregedésgátló komponensek.

almaecet féreghajto gyógyszer fascioliasishoz

A kiváló minõségû almaecet por alapja a válogatott almákon és a modern ecetsav-baktériumos erjesztéses eljáráson nyugszik. Ezután a természetes alma ecetet porlasztva szárítják. A porított almaecet elõnye az alacsony savassága és hordozhatósága.

a paraziták kezelésének időszaka

Allergia almaecet féreghajto Doskar féle Almaecet kapszula NEM tartalmaz tojást, földimogyorót, halat, glutén tartalmú gabonát, rákpáncélt, csonthéjasokat mandula, mogyoró, diózellert, mustárt, szezámmagot, szóját, és a gyártása soran nem alkalmaznak kén-dioxidot és kén-szulfátot. Felhasználási javaslat: 3 x 1 kapszula bő almaecet féreghajto Napi adag 3 kapszula tartalma : mg almaecet por.

almaecet féreghajto